Working Mama | Livet som Nettan
nettanvisen

Livet som Nettan

Annons

Working Mama

Idag var det dags för denna morsan att jobba. 

Heldag på Babyproffsen, 10-19. Lagom med folk, lagom att göra. Kändes som en riktigt bra dag på jobbet! Känns nästan lite hemskt att säga men det är skönt när man väl kommer iväg.

Det är som att man får tillbaka en gömd del av sig själv för en sund. Den som lätt kommer i skymundan när man är mamman. Bara det där att man kan gå fram och tillbaka som man vill utan att kolla bakåt, sitta och äta sin lunch utan att stanna upp mitt i tuggan för att lyssna var den lilla är. Att prata något annat än bebis – på det sättet. Visst att jag arbetar med att sälja barnsaker men det blir inte på samma sätt. Jag får stå där och visa mig, ansiktet utåt. Ta emot och ta hand om kunderna. Visa och guida dem genom något av de största händelserna i deras liv. Vara med innan, under och efter.

Jag trivs verkligen i säljaryrket. Speciellt i denna genre då vi faktiskt spelar roll och faktiskt hjälper till, till skillnad mot tex Ica… Visst hjälper de också till men inte på samma sätt. Vi har (och hade även nere på både Barnens Hus och Childrens House) kunder som ibland kommer in och söker upp sin säljare för att uppdatera hur det går i livet. De vill att den personen som hjälpt till ska få veta att allt gått bra. Det känns som att de flesta är genuint tacksamma för det vi gör. Och det märks! Jag har faktiskt under de senaste veckorna fått beröm av flertalet kunder.

Det känns ju väldigt bra! Trots att jag inte kan allt om alla produkter (långt ifrån) så känner jag att jag har blivit såpass bekväm både i butiken och med mina nya kolleger att jag kan ta för mig mer. Jag går gärna från och frågar om kunderna behöver hjälp med något och ställer de frågor som jag ej har svaret på eller om jag känner mig osäker så frågar jag k min tur bara vidare. Idag har jag haft en liten ängen vid namn Erika som jag har kört med. Mycket folk, mycket frågor men då lär, även jag mig nya saker. Och det älskar jag!

Jag vill lära mig nya saker. Min hjärna suktar efter mer information, som sakta men säkert fastnar och jag nöter mer än gärna på tills det sitter!

Tänk på att du är med än bara mamma, mer än bara förälder. Anamma och glöm inte de saker du brinner för. Det lilla kan göra så mycket ❤

Busungen. Du och din far har varit så fruktansvärt saknad idag. Bästa lilla familjen.
Busungen. Du och din far har varit så fruktansvärt saknad idag. Bästa lilla familjen.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nettanvisen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats