Jag försöker iaf... | Livet som Nettan
nettanvisen

Livet som Nettan

Annons

Jag försöker iaf…

Skulle vara duktig och göra mat som alla, inklusive Fabian kunde äta.

Ah, det gick väl sådär. Började med att slå på spisen för tidigt (den tar så lång tid på sig att bli varm så brukar alltid slå på den först och sedan fixa resten) så när jag väl slängde i smöret så blev det bränt på en gång. Skyndade mig och hällde i den hackade löken i hopp om räddning. Tji fick jag. Gick dock bra ändå, tror jag. I med några klyftor vitlök och sedan färsen. Storkok på köttfärssås skulle här göras.

Över ett kilo köttfärs. Två burkar med finkrossade tomater. Två finhackade gula lökar. Fyra klyftor vitlök. Detta kokades ihop tillsammans med ett gäng med kryddor. Malen och krossad svartpeppar. Pepparmix. Vitpeppar. Paprikapulver. Oregano. Timjan.
Jag tror jag fick med allt. Detta fick koka i ca 30 minuter medan jag matade Fabbe, stackarn som blev så hungrig så innan det blev färdigt så fick han en barnmatsburk istället. Fy mamman…

Men gott blev det! Jag hade färsk broccoli som jag skar i bitar och kokade till mig själv och Danne fick bönpasta till. Lade även lite bönpasta och färs till Fabbe att testa imorgon.

IMAG1004_1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nettanvisen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats