Han fattar ju ändå inget... | Livet som Nettan
nettanvisen

Livet som Nettan

Annons

Han fattar ju ändå inget…

Är det något jag gör som inte uppskattas, speciellt om det ifrågasätts så förklarar jag mer än gärna varför jag gör som jag gör.

Och detta gäller även till bebisen, Mini-Fabbe och det har varit så ända sedan han har reagerat ord. Så fort han har protesterat, känts förvirrad eller fundersam så har jag enkelt förklarat vad som händer och varför.

20170122_193618

Från början så kom ju tanken att: Han fattar ju inget ändå. Men även han får då en bekräftelse på att, jo nu är det något som händer, som kanske är nytt och förvirrande men i mammas tonläge hör du att det inte är farligt. Jag finns här.

Du kanske inte förstår alla ord, men nu förstår du oftast meningen. Och till slut förstår du allt. Jag förklarar som för vem som helst, kanske med lite upprepningar och lite extra omtanke, men jag tror inte att du är dum. Du är bara liten och förstår inte alla ord än, men fortsätter jag att prata som vanligt, så kommer du att göra det till slut ❤

20170125_174825

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nettanvisen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats