Gömma sig på jobbet... | Livet som Nettan
nettanvisen

Livet som Nettan

Annons

Gömma sig på jobbet…

Jag är inte alls på topp idag. Det är andra dagen av min fruktansvärda förkylning. Snoret rinner samtidigt som näsan är alldeles täppt. Ögonen tåras, ansiktet är svullet och hela huvudet dunkar. Halsen sticker och bränner. Kroppen är tung och svår att hantera, jag känner mig svag, lightheaded.  

Jag håller mig till att packa upp pallar på lagret idag, i min egen lilla takt. Jag har stängt in mig där, perfekt att man kan gömma sig på jobbet. Jag kokade vatten i en mugg med citron i som jag kunde dricka mellan varorna på förmiddagen.

Just nu har jag lunch men snart är det dags igen. Än så länge har det inte varit så mycket folk – skönt! Jag hoppas att jag överlever dagen… 

IMAG2569IMAG2570

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nettanvisen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats