Livet som Nettan

Smal-jeansen

Nästan alla tjejer har ett par ”smal-jeans”

De där byxorna som bara ska passar när man nått sin idealvikt. För alla är det inte specifikt jeans, men speciella byxor som oftast är lite för tajt över häcken eller smiter åt lite för mycket vid midjan så att de inte riktigt blir så snyggt som man tänkt sig.

Jag provade mina igår. De var lite för tajt redan när jag köpte dem, i hopp om att jag skulle fortsätta att tappa kilon eller iaf ändra lite form och tajta till vissa områden.

Det kändes egentligen ganska hopplöst, vågen visar fortfarande nästan 7kg ”för mycket”. Men prova kan man ju alltid för att se vart det trycker.

Jag fick på mig dom! Hör och häpna! Jag blev så glad att jag skuttade omkring och upptäckte då att jag till och med behöver ett skärp för att de inte ska glida ner! Kom då på att jag har iaf två par till jag jag köpt med samma tanke. De var lite för tajt men eftersom jag ändå ska gå ner mer i vikt så köper vi dem ändå. Båda dessa, aldrig använda. Smäck, smäck! Lyckan! 

Alltså, vågen är ju så fruktansvärt missvisande – I know. Men att det var SÅ, kunde jag aldrig tänka mig. Vet ju bara att alla säger det, att det är bättre att mäta sig runt typ magen, låren och armarna istället för att väga sig. För att lättare se det riktiga resultatet.

Jag har fortfarande, enligt mig, den där fina badringen med löshud kvar runt höfterna och magen. Men annars känner jag mig jävligt nöjd! Det blev en riktigt fredagspepp!

Screenshot_20160528-174008_1
Sist jag hade smal-jeansen. Dom var för tajt där egentligen, ca tre år sedan tror jag bestämt att det är.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats