Livet som Nettan

Ta vara på dagarna

De senaste…veckorna, känns det som, men dagarna iaf här det varit skitväder. 

Regn, blåst och allmänt kallt och tråkigt. Vi har inte sett solen på väldigt länge. Fruktansvärt tråkigt, speciellt för de små att inte kunna gå ut. Dagarna blir så långtråkig.

Men vi passade på här för någon dag sedan att hoppa ut i lekparken vi har på baksidan. Direkt då det blev ett uppehåll och det inte var helt kolsvart på himmelen så kutade vi ut på ”tomten”.

Lite kryp i sanden, lite gunga och lite rutschkana innan liten blev less. Bytte plats och lät honom promenera lite. Höll honom i händerna så gick vi omkring litegrann. Efter det så gick vi ner på framsidan och satt oss på en bänk. Myste på och tittade på bilarna som for förbi. Fabbe älskar bilar, fordon över huvudtaget, speciellt bussarna! Det är bland det bästa han vet. Och att vinka till bilarna. Det är viktigt.

Men det var inte heller kul så länge så han hoppade ner på marken och kröp iväg. Bort mot trappen och upp. Tjopp-tjopp så hade han tagit sig uppför tre trappsteg. Nu går det undan. Klättrade självklart under uppsyn och handledning av en själv. Efter det var det dags att gå in för en vila.

Han fick flaskan i sängen strax efter 14 och totaldäckade. Vaknade strax efter 17.30. Passade mer än perfekt eftersom denna mamman skulle ut med jobbet den kvällen och hann då både duscha i lugn och ro, raka benen, fixa håret, klä på mig och även sitta och bara vara ett bra tag.

Bra dag för mamma och bebis!

IMAG1217IMAG1216IMAG1218IMAG1219IMAG1220

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats