Livet som Nettan

Hemlagat

Igår var jag duktig och gjorde hela dagens mat – from scratch! 

Frukost-smoothie som vanligt, sedan snodde jag morsans tips och gjorde omelett i ugn. Blev lite i all hast så hade bara i skinka, broccoli och kryddor, toppat med riven ost. Men det blev väldigt gott! Middagen blev ugnspytt igen. Men denna gång blev det med saltrullen från älg, paprika, lök, vitlök, purjolök, morot och bacon. Skär allt i bitar, ringla över lite kockens och sedan in i ugnen på ca 200℃ ca 30min. Supergott! Har fått en ny förkärlek till ugnsmat – då det praktiskt taget gör sig själv och jag då kan göra annat! Men innan vi fick äta var det Fabbes tur. Vi hade köpt en påse rotfrukter som jag kokade ihop, slängde ner två äpplen för sötare smak plus en vitlöksklyfta. Koka sönder i vatten och grädde innan vi mixade ihop allt i kastrullen med lite smör. Superenkelt och han älskade det – Hejja mamman! Blev två stora portioner i frysen också. Det kommer vi köra fler gånger.

IMAG0442

Ugnsomelett

IMAG0483

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats